Sæsonstart 5. september

Vi starter vintersæsonen i svømmehallen torsdag d. 5. september kl. 19 for juniorer, og 20:00 for seniorer.

Vel mødt!

2 meninger om “Sæsonstart 5. september”

  1. Hej Rasmus

    Hvilken alders gruppe dækker hhv. Juniorer og Seniorer over ?

    Jeg har to interesserede på hhv 14 år og 52 år :o)

    1. Hejsa, vores juniorer ligger på mellem 10 – 18 år. For de fleste er det sjovest hvis man er 12 eller ældre. Så 14 år er perfekt! Og seniorer – ja det er alle aldre, fra 18 til 70. Jeg synes bare I skal dukke op, junioren skal være omklædt kl 19, og skal spørge efter vores træner, Bjarke. I kommer ind ved at bruge den QR kode der er her på hjemmesiden, den kan man komme gennem indgangen med. Prøv det et par gange eller to, og så kan I beslutte, om I ønsker at melde jer ind. Seniortræningen er lidt mere fri og ustruktureret. Jeg vil foreslå, at I spørger efter vores formand, John Meyer, som kan give et prøvedyk. Mange af os træner svømning eller afprøver udstyr i senior træningstiden. I løbet af sæsonen plejer vi at etablere 1 – 2 certificeringshold, hvor vi gennemgår de ting det kræves for at få et dykkercertifikat. Vel mødt i svømmehallen! Hilsen Rasmus, kasserer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *