Forældreside

Du må gerne gå med ind i svømmehallen. Du skal være registreret som familiemedlem af Bundskraberen. Det koster 100 kr. pr. halvår. Betal med mobile pay og få adgang med det samme sammen med dit barn. Betalingen dækker det første halve år – derefter opkræves medlemsskabet automatisk via PBS eller girokort. Du kan til enhver tid melde dig ud igen.

Adgangsbillet for forældre

Når familiemedlemsskabet er betalt kan du benytte nedenstående QR kode til at få adgang til svømmehallen. Husk! Du skal kun betale med mobile pay 1  gang så er der betalt for hele sæsonen!

Adgang til svømmehal

Hyg dig sammen med dit barn og andre dykkere

Som familiemedlem må du gå med ind i svømmehallen hver gang dit barn er til træning. Torsdag fra 19-20 træner juniorerne. Hvis du gerne vil bruge tiden til selv af få lidt motion, så hør vores juniortræner Bjarke, om du kan få lov til at svømme baner ovre i den ene ende. Alle vi andre kommer kl. 20 og svømmer baner og træner dykning. Det er hyggeligt at få en snak, samtidig med at børnene og de unge laver evaluering af træningen i det varme bassin eller i saunaen.