Introaften – flaskedykning

Dykkercertifikater – nyt hold

Tirsdag d. 5. februar kl. 19-20 holder vores instruktører intro-aften om flaskedykning. På mødet kan du høre mere om hvad der skal til for at få et dykkercertifikat. Vi kommer til at gennemgå forløbet, udstyr, omkostninger og hvad der ellers er vigtigt at vide hvis man skal have et dykkercertifikat. Planen er derefter, hvis der er interesse, at få et eller flere hold igang snarest muligt. Læs mere om dykkercertifikater på vores hjemmeside

Du kan tilmelde dig mødet på facebook, men det er også OK bare at dukke op.

Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne, så spred gerne budskabet. Mødet afholdes i vores klublokale på Kanalvejen 13E, Gilleleje. Vi bor oven på “Fiskernes Deli”, man skal op ad ståltrappen på gavlen. Adressen kan nemt findes med Google Maps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *